BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Okuduğunuz haber
“TÜM GÜZELLİKLER HEMŞEHRİLERİMİZLE OLSUN”

“BAYRAMI, BİRBİRİMİZİ KUCAKLAMAK İÇİN BİR FIRSAT OLARAK GÖRMELİYİZ”

Anasayfa   /    Gündem    /    “TÜM GÜZELLİKLER HEMŞEHRİLERİMİZLE OLSUN”

“TÜM GÜZELLİKLER HEMŞEHRİLERİMİZLE OLSUN”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ramazan Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

GÜNDEM      09 Nisan 2024 - 16:43     0

“TÜM GÜZELLİKLER HEMŞEHRİLERİMİZLE OLSUN”

 

 

Başkan Aşgın, tüm Çorum halkının bayramını tebrik ederek “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerifi daha geride bırakıyoruz. Sağlıkla, afiyetle ve sevdiklerimizle bir bayrama daha eriştirdiği için Rabb’ime hamd ediyorum.” dedi.

 

Bayramın tüm güzelliklerinin barışın ve kardeşliğin şehri Çorum’a yansıyacağına inandığını dile getiren Başkan Aşgın, “Anne ve babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret edeceğimiz güzel bir bayram geçirmeyi diliyorum. Bayramın tüm güzellikleri şehrimize yansısın. Tüm güzellikler hemşehrilerimizle olsun. Bayramımızın, insanlığın mutluluğuna ve huzuruna vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimizin sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmelerini Allah’tan niyaz ediyorum. Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ